Descripció:

T'agradaria poder retenir més informació quan estudies? Saps com funciona el teu cervell per emmagatzemar tota la informació? Saps com fer-ho per accedir a la teva memòria a llarg o a curt termini?
La memòria és un recurs molt valuós per a l'aprenentatge ja que ens permet aprendre, construir i reconstruir coneixement.
El CUC t'ofereix la segona edició d'aquest taller que t'ajudarà a comprendre la memòria, les seves estructures, processos i limitacions, et servirà de base per poder desenvolupar estratègies que millorin el record a l'hora d'estudiar, tenint en compte les emocions i com influeixen en l'aprenentatge.

 

Termini d'inscripció: OBERT

 

Si vols més informació, escriu-nos: (+)

 

 

Informació sobre els ponents del taller:

Pilar Tomás, que és tutora de la UNED, en assignatures com Psicopatologia, Psicologia del Llenguatge, Psicologia de l'Educació, Psicologia del Desenvolupament. Entre altres Màsters destaquem que és Doctora en Investigació i en Diagnòstic de l'Educació, llicenciada en psicopedagogia i psicologia.

Juan José Recio, és Especialista en Psicologia Legal i Forense i té una dilatada experiència en el món a docent universitari.

 

 

ON ÉS EL CUC?

C/ de la Ginesta 7
07181  Bendinat- Calvià

Telèfon: 971 40 20 68

Adreça electrònica:

cuc@calvia.com

HORARI OCTUBRE

De dilluns a divendres de:

9 a 14 h i de 16 h a 20 h.
Dissabtes de:
10 a 14 h.
TANCAT: dia 12
Tweets de CUC @CUCalvia
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ajuntament de Calvià - Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià Centre Universitari de Calvià C/ de la Ginesta, 7- 07181 Bendinat Tel:971 40 20 68