Descripció:

Parlar en públic és una de les activitats que més angoixa pot produir en algunes persones, sobretot les primeres vegades que es troben en aquesta situació. Malgrat tot, es tracta d’una activitat de cada vegada més exigida i valorada en el món acadèmic i laboral. Si es du a terme d'una manera correcta, pot ajudar a aconseguir molt bons resultats.
És per això que des del CUC duim a terme un taller que té com a objectiu proporcionar a les persones que hi participen les eines suficients perquè millorin la seva comunicació oral i perdin, si és necessari, la por de parlar en públic, tenint en compte els diversos factors que influeixen en una intervenció oral: la respiració, l'entonació, el ritme, la posada en escena, l'audiència, l’exposició d'idees, la tècnica de la improvisació, l'autoestima.

 

Termini d'inscripció: OBERT 

Per a més informació (+)

 

Informació sobre la ponent del taller

Carmen Ramis és autora d'una tesi doctoral sobre les habilitats comunicatives de la direcció d'equips de treball”. Entre altres moltes formacions, és professora de l'assignatura de Psicologia de la Comunicació en el Grau de Psicologia de la UIB. Directora del projecte d'investigació i cooperació amb la Universitat de Camagüey sobre la formació en competències socioemocionals per les empreses que treballen en Turisme. Tècnica en la comunicació de la Comissió Assessora de Recursos Humans de la UIB. Conferència en el centre cultural de La Caixa sobre “Competències comunicatives en les relacions dels demés”.

 

 

ON ÉS EL CUC?

C/ de la Ginesta 7
07181  Bendinat- Calvià

Telèfon: 971 40 20 68

Adreça electrònica:

cuc@calvia.com

HORARI OCTUBRE

De dilluns a divendres de:

9 a 14 h i de 16 h a 20 h.
Dissabtes de:
10 a 14 h.
TANCAT: dia 12
Tweets de CUC @CUCalvia
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ajuntament de Calvià - Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià Centre Universitari de Calvià C/ de la Ginesta, 7- 07181 Bendinat Tel:971 40 20 68