CREA'T

Consisteix en una oferta de cursos a distància del Ministeri d'Educació, tallers talents col·lectius, sessions CO-student, snack & languages i beques socioeducatives de l'Ajuntament de Calvià, que permet complementar la teva formació acadèmica i pràctica com a estudiant i/o noutitulat (2n de batxillerat, universitaris i cicles formatius).

COMBO CUC

Vine a maximitzar el teu rendiment en època d'exàmens. En tres sessions treballem l'activitat física, tècniques de relaxació, nutrició i tècniques d'estudi durant els exàmens.

Destinataris: Estudiants i titulats de 2n de batxillerat, cicles formatius i graus universitaris

 

Més informació (+)

 

 

Sessions Co-Student

 

L'activitat CO-student és un espai on els usuaris podran preparar micro sessions mitjançant les quals compartiran una experiència positiva, coneixement específic, competència, eina o programa digital u altres, que considerin d'interès per a la resta d'usuaris.

Destinataris: Estudiants i titulats de Calvià

 

Més informació (+)

 

 

Sessions Snack & Languages 

 

L'activitat facilita, de forma bisetmanal, espais no formals per a intercanvis lingüístics entre usuaris del CUC. Per a dinamitzar l'activitat, hi participaran joves voluntaris europeus.

Destinataris: Estudiants i titulats de Calvià

 

 

Tallers talents col·lectius 

 

Es tracta d'una programació mensual de tallers pràctics orientats a fomentar l'adquisició de competències personals, prelaborals i per a l'èxit acadèmic: treball en equip, oratòria, expressió i comunicació escrita... 

Destinataris: Estudiants i titulats de Calvià

 

Més informació (+)

Beca Socioeducativa CUC

 
Vols formar part de l'equip del CUC durant uns mesos?
 
Destinataris: alumnes de 2n de batxillerat
 
 
Més informació (+)

Aula Mentor 

 

Es tracta d'un recurs de formació no reglada a través del qual pots triar entre més de 160 cursos a distància certificats pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport i que es caracteritza per tenir la matrícula oberta tot l'any i totalment flexible pel que fa a l’horari.

Destinataris: Estudiants i titulats de Calvià

Matrícula: Tot l'any (excepte l’agost)
Més informació (+)

Demana'n més informació (+)

ON ÉS EL CUC?

C/ de la Ginesta 7
07181  Bendinat- Calvià

Telèfon: 971 40 20 68

Adreça electrònica:

cuc@calvia.com

HORARI DE MAIG

 

De dilluns a diumenge:

de 9 h a 14 h i de 16 h a 20 h 

 

TANCAT: DIA 1

Tweets de CUC @CUCalvia
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ajuntament de Calvià - Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià Centre Universitari de Calvià C/ de la Ginesta, 7- 07181 Bendinat Tel: 971 40 20 68