ENTREVISTES MOTIVACIONALS

Experiències de joves que han estat els mesos d'estiu com a becaris a empreses privades o serveis municipals. Quins són els seus estudis? On han fet les pràctiques? Quines funcions varen dur a terme? I, el més important: Quines aptituds han pogut propulsar? (+)  

Experiències de joves universitaris que han anat d'intercanvi a l'estranger durant uns mesos, on han continuat els seus estudis. Quines són les seves vivències? En què els ha ajudat el viatje? (+

Joves de segon de batxillerat que han col·laborat de forma activa en els serveis del CUC. Quin paper tenen en el centre? Quines capacitats poden desenvolupar? (+)

Joves estudiants i titulats que han fet beques formatives durant uns mesos a departaments municipals. Impressions, nous coneixements, responsabilitat, treball en equip, amistat... (+)

Experiències de diferents recorreguts i superacions en la vida acadèmica. Estudiants que ens conten el seu pas per la universitat i l'aprenentatge que això ha comportat; altres, per la seva part, prenen la important decisió de reprendre la vida acadèmica.  (+)

 

 

ON ÉS EL CUC?

C/ de la Ginesta 7
07181  Bendinat- Calvià

Telèfon: 971 40 20 68

Adreça electrònica:

cuc@calvia.com

HORARI DE GENER 

Dies 2 i 3 

de 9 a 14 h i de 16 a 20 h 

Dia 4 (dissabte) 

de 10 a 14 h

A partir de dia 7 

De dilluns a diumenges

de 9 a 14 h i de 16 a 21 h 
 

TANCAT: 1,6 

Tweets de CUC @CUCalvia
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ajuntament de Calvià - Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià Centre Universitari de Calvià C/ de la Ginesta, 7- 07181 Bendinat Tel: 971 40 20 68