20 Aniversari del CUC

Aquest vídeo descriu l'activitat del CUC durant els seus 20 anys d'existència.

 

 

El divendres 6 de novembre de 2015 va ser una data molt important per a nosaltres. Aquest dia vàrem celebrar el 20è aniversari del Centre Universitari de Calvià. Després de 20 anys donant suport als estudiants universitaris i preuniversitaris de Mallorca, el CUC, amb l'ajuda dels seus becaris, els estudiants de l’FP dual de cuina i gastronomia de l'IES Calvià i l'Ajuntament de Calvià, va muntar un acte per celebrar els 20 anys d'existència d'aquest servei.

 

Els assistents a l’acte pogueren gaudir de diverses activitats, com per exemple un photocall, un estand de fotos antigues i actuals dels becaris i activitats del CUC, un lloc per deixar comentaris del que ha suposat el CUC per als assistents, i les paraules del batle de Calvià i de la vicerectora de la UIB de Projecció Cultural. També hi va haver un càtering de la mà dels estudiants de l'IES Calvià amenitzat per la música de Sr. Nadie i EsLoQueHay.

 

Des del CUC volem donar les gràcies de tot cor a tothom qui assistí a l'acte i en especial als qui el varen fer possible: becaris, estudiants i treballadors de l'Ajuntament,  sense la col·laboració dels quals no hauria estat possible la celebració. Esperam seguir 20 anys més donant servei. Gràcies a tots i a totes per fer del CUC un lloc tan especial.

 

 

Recomendar esta página en:

ON ÉS EL CUC?

C/ de la Ginesta 7
07181  Bendinat- Calvià

Telèfon: 971 40 20 68

Adreça electrònica:

cuc@calvia.com

HORARI CUC

 

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 20 h

 

Dissabtes i diumenges de 9 a 14 h i de 16 a 20 h

 

FESTIU: DIA 24

Tweets de CUC @CUCalvia
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ajuntament de Calvià - Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià Centre Universitari de Calvià C/ de la Ginesta, 7- 07181 Bendinat Tel: 971 40 20 68