ASSESSORIA GRUPAL:  VOLUNTARIAT EUROPEU

 

A les assessories de recerca de projectes de voluntariat europeu t'explicam el funcionament del Cos Europeu de Solidaritat, t'ajudam a preparar la documentació necessària per a la recerca de projectes de voluntariat (CV, carta de motivació...) i t'informam sobre temes pràctics d'una experiència de voluntariat. A més, sempre que és possible, ens acompanya algú que ha viscut l'experiència en primera persona!

 

Aquestes primeres assessories són d'assistència obligatòria per poder realitzar un projecte de voluntariat amb el Cos Europeu de Solidaritat i estan pensades per ser realitzades en grup i permetre un intercanvi d'idees amb altres futurs voluntaris que estan en la mateixa situació que tu.


Un cop estiguis acceptat/da per l'organització d'acollida on faràs el voluntariat, el CUC realitza una formació inicial individualitzada per preparar la teva experiència.

 

Propera assessoria grupal de recerca de projectes de voluntariat europeu:

Data i hora: 

Dimecres 22 de juliol a les 10 h

Termini d'inscripció: OBERT (+)

 

T'hi animes?

Demana'n més informació. (+)

ON ÉS EL CUC?

C/ de la Ginesta 7
07181  Bendinat- Calvià

Telèfon: 971 40 20 68

Adreça electrònica:

cuc@calvia.com

HORARI CUC

 

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 20 h

 

Dissabtes i diumenges de 9 a 14 h i de 16 a 20 h

 

FESTIU: DIA 24

Tweets de CUC @CUCalvia
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ajuntament de Calvià - Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià Centre Universitari de Calvià C/ de la Ginesta, 7- 07181 Bendinat Tel: 971 40 20 68