CALVIÀ IN EUROPE

Calvià in Europe és un servei de mobilitat europea que gestionam directament des de l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques. 

 

Què oferim?

VOLUNTARIAT EUROPEU

 

El Cos Europeu de Solidaritat és un programa de la UE que permet als i les joves participar en projectes de voluntariat arreu d'Europa. Es tracta d'una oportunitat única per viure una experiència intercultural i solidària a un altre país. Les despeses estan cobertes pel programa i pot participar-hi qualsevol jove d'entre 18 i 30 anys. 

 

Més informació (+)

 

PROJECTES SOLIDARIS

 

El Cos Europeu de Solidaritat també ofereix l'oportunitat a grups de joves a desenvolupar projectes solidaris durant un període d'entre 2 i 12 mesos, donant un nou marc per expressar la seva solidaritat i compromís per a portar canvis positius en la seva comunitat local.

La participació en un projecte solidari és una important experiència d'aprenentatge no formal mitjançant la qual els joves poden millorar el seu desenvolupament personal, educatiu, social i cívic.

 

FORMACIÓ ERASMUS+

 

Oferim l'oportunitat de participar en formacions que es gestionen des del projecte ERASMUS+. Com més actiu siguis al CUC, més possibilitats tindràs de participar-hi.

 

 

Més informació (+)

 

 

 

Demana'n més informació. (+)

ON ÉS EL CUC?

C/ de la Ginesta 7
07181  Bendinat- Calvià

Telèfon: 971 40 20 68

Adreça electrònica:

cuc@calvia.com

HORARI CUC

 

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 20 h

 

Dissabtes i diumenges de 9 a 14 h i de 16 a 20 h

 

FESTIU: DIA 24

Tweets de CUC @CUCalvia
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ajuntament de Calvià - Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià Centre Universitari de Calvià C/ de la Ginesta, 7- 07181 Bendinat Tel: 971 40 20 68