PRÀCTIQUES VOCACIONALS

Les experiències de la Primera edició de les Pràctiques Vocacionals (Nadal 2016)

 

 

Moussa 

En Moussa és alumne de l'IES Calvià. Una de les seves passions és la fotografia, per aquest motiu, va realitzar les pràctiques vocacionals a un estudi de fotografia, concretament, a l'empresa Fotografía e Imagen Digital Calvià S.L. 

 

 

Lydia

Na Lydia és alumna de l'IES Son Ferrer i li agraden molt els infants, però no estava del tot segura si de veres estudiar Educació Infantil. Es va decidir per fer les pràctiques vocacionals a l'Escola d'Educació Infantil Es Molinet, on se'n va adonar que se'n desfeia molt bé amb els més petits.  

 

 

Cristian i Xisca

En Crisitian i na Xisca tenen molt clar que els hi agrada l'àmbit sanitari. Com que tenien les mateixes inquietuds els dos van fer les pràctiques vocacionals junts a les empreses Clínica Juaneda i a la Llar de Majors de Calvià. Els dos han corraborat que és això els hi encanta.

 

 

Chiara

Na Chiara és alumna de l'IES Calvià. El periodisme li atreu molt però no sabia si tenia habilitats per desenvolupar-se dins aquest àmbit professional. Per aquest motiu va fer les pràctiques vocacionals a les empreses IB3 ràdio i Radio Calvià on se'n va adonar que se'n desfeia molt bé! Pot ser d'aquí uns anys la veim cobrint una gran notícia o dirigint un gran diari !!! 

 
 

 

Moisés

En Moisés és alumne de l'IES Bendinat. Li agrada la informàtica i va dur a terme les seves pràctiques vocacionals a l'IFOC i al Departament d'informàtica de l'Ajuntament de Calvià. 

 
 

 

José Antonio

 

En José Antonio li apasiona la mecànica i va fer les pràctiques vocacionals al departament de manteniment de l'Ajuntament de Calvià.

 
 
Demana'n més informació. (+)

ON ÉS EL CUC?

C/ de la Ginesta 7
07181  Bendinat- Calvià

Telèfon: 971 40 20 68

Adreça electrònica:

cuc@calvia.com

HORARI CUC

 

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 20 h

 

Dissabtes i diumenges de 9 a 14 h i de 16 a 20 h

 

FESTIU: DIA 24

Tweets de CUC @CUCalvia
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ajuntament de Calvià - Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià Centre Universitari de Calvià C/ de la Ginesta, 7- 07181 Bendinat Tel: 971 40 20 68