ALUMNES

Orientació acadèmica individual

T'oferim un servei d'orientació psicopedagògica individual per tractar els temes que més et preocupin de cara a elegir els teus estudis postobligatoris o professió. 

 

Orientació i assessories grupals

A través de sessions informatives i tallers pràctics proporcionam informació i orientació acadèmica, mostram eines i recursos amb l'objectiu de millorar les habilitats i capacitats acadèmiques i personals, i facilitam la tria del recorregut acadèmic. 

 

Cabines professionals

Són tallers experimentals que et permetran compartir unes hores amb un professional, conèixer com és el seu dia a dia, quina ha estat la seva trajectòria i fer un experiment real. 

 

Jornada d'Orientació Vocacional 

A partir de taules rodones, estands i panells informatius, experiències de joves universitaris i professionals de diverses àrees, podràs informar-te i resoldre dubtes sobre qüestions dels estudis o professions que et motivin.

 

Pràctiques vocacionals 

El Projecte de Pràctiques Vocacionals consisteix a oferir als i a les estudiants de quart d’ESO la possibilitat de viure una experiència real dins el món laboral, amb professionals de diferents camps, mitjançant l'observació d'un expert de la professió en el seu lloc de feina habitual, i que aporti a la persona en pràctiques el suport que sigui necessari perquè aquesta pugui clarificar els seus interessos, possibilitats i elecció vocacional.

Demana'n més informació. (+)

ON ÉS EL CUC?

C/ de la Ginesta 7
07181  Bendinat- Calvià

Telèfon: 971 40 20 68

Adreça electrònica:

cuc@calvia.com

HORARI DE NOVEMBRE

De dilluns a divendres:
de 9 h a 14 h i de 16 h a 20 h


Dissabtes:
de 10 h a 14 h

 

Diumenges: TANCAT

 

Tweets de CUC @CUCalvia
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ajuntament de Calvià - Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià Centre Universitari de Calvià C/ de la Ginesta, 7- 07181 Bendinat Tel: 971 40 20 68