ALUMNES

Orientació acadèmica individual

T'oferim un servei d'orientació psicopedagògica individual per tractar els temes que més et preocupin de cara a elegir els teus estudis postobligatoris o professió.

 

Orientació i assessories grupals

A través de sessions informatives i tallers pràctics proporcionam informació i orientació acadèmica, mostram eines i recursos amb l'objectiu de millorar les habilitats i capacitats acadèmiques i personals, i facilitam la tria del recorregut acadèmic. 

 

Cabines professionals

Són tallers experimentals que et permetran compartir unes hores amb un professional, conèixer com és el seu dia a dia, quina ha estat la seva trajectòria i fer un experiment real (+)

 

Jornada d'Orientació Vocacional 

A partir de taules rodones, estands i panells informatius, experiències de joves universitaris i professionals de diverses àrees, podràs informar-te i resoldre dubtes sobre qüestions dels estudis o professions que et motivin.

 

Pràctiques vocacionals 

El Projecte de Pràctiques Vocacionals consisteix a oferir als i a les estudiants de quart d’ESO i 1r de Batxillerat, la possibilitat de viure una experiència real dins el món laboral, amb professionals de diferents camps, mitjançant l'observació d'un expert de la professió en el seu lloc de feina habitual, i que aporti a la persona en pràctiques el suport que sigui necessari perquè aquesta pugui clarificar els seus interessos, possibilitats i elecció vocacional.

Demana'n més informació. (+)

ON ÉS EL CUC?

C/ de la Ginesta 7
07181  Bendinat- Calvià

Telèfon: 971 40 20 68

Adreça electrònica:

cuc@calvia.com

HORARI DE GENER 

De dilluns a diumenges:

de 9 h a 14 h i de 16 h a 21 h 

 

TANCAT: dies 1 i 6

 

Tweets de CUC @CUCalvia
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ajuntament de Calvià - Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià Centre Universitari de Calvià C/ de la Ginesta, 7- 07181 Bendinat Tel: 971 40 20 68