ALUMNES

                 

 

Orientació acadèmica individual

 

T'oferim un servei d'orientació psicopedagògica individual per tractar els temes que més et preocupin de cara a elegir els teus estudis postobligatoris o professió.

 

 

                    

Orientació i assessories grupals

 

A través de sessions informatives i tallers pràctics proporcionam informació i orientació acadèmica, mostram eines i recursos amb l'objectiu de millorar les habilitats i capacitats acadèmiques i personals, i facilitam la tria del recorregut acadèmic. 

 

 

                                     

 

Cabines professionals

 

Són tallers experimentals que et permetran compartir unes hores amb un professional, conèixer com és el seu dia a dia, quina ha estat la seva trajectòria i fer un experiment real.

 

Més informació (+)

 

 

 

                     

Jornada d'Orientació Vocacional 

 

A partir de taules rodones, estands i panells informatius, experiències de joves universitaris i professionals de diverses àrees, podràs informar-te i resoldre dubtes sobre qüestions dels estudis o professions que et motivin.

 

 

                  

Pràctiques vocacionals 

 

El Projecte de Pràctiques Vocacionals consisteix a oferir als i a les estudiants de quart d’ESO i 1r de Batxillerat, la possibilitat de viure una experiència real dins el món laboral, amb professionals de diferents camps, mitjançant l'observació d'un expert de la professió en el seu lloc de feina habitual, i que aporti a la persona en pràctiques el suport que sigui necessari perquè aquesta pugui clarificar els seus interessos, possibilitats i elecció vocacional.

 

Demana'n més informació. (+)

ON ÉS EL CUC?

C/ de la Ginesta 7
07181  Bendinat- Calvià

Telèfon: 971 40 20 68

Adreça electrònica:

cuc@calvia.com

HORARI NOVEMBRE

 

De dilluns a divendres

de 9 h a 14 h i de 16 h a 20 h 

Dissabtes: 

de 10 h a 14 h

TANCAT: dia 1

Tweets de CUC @CUCalvia
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ajuntament de Calvià - Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià Centre Universitari de Calvià C/ de la Ginesta, 7- 07181 Bendinat Tel: 971 40 20 68