BRÚIXOLA EDUCATIVA

  

 

ORIENTACIÓ ACADÈMICA INDIVIDUAL 

 

El CUC ofereix un servei d'orientació psicopedagògica individual per tractar els temes que més preocupen els estudiants de cara a elegir els seus estudis postobligatoris o professió.

 

Demana'ns una cita (+)

 

 

    

 

CABINES PROFESSIONALS

 

Són tallers experimentals que permeten compartir unes hores amb un professional, conèixer com és el seu dia a dia, quina ha estat la seva trajectòria i fer un experiment real.

 

Més informació (+)

 

 

 

 

JORNADA D'ORIENTACIÓ VOCACIONAL

 

A partir de taules rodones, estands i panells informatius, experiències de joves universitaris i professionals de diverses àrees, els estudiants de 4t d'ESO podran informar-se i resoldre dubtes sobre qüestions dels estudis o professions que els motivin.

 

 

 

 

 

PRÀCTIQUES VOCACIONALS

 

Consisteixen a oferir als estudiants i les estudiants de 4t d’ESO i 1r de batxillerat la possibilitat de viure una experiència real dins el món laboral, amb professionals de diferents camps, mitjançant l'observació d'un expert de la professió en el seu lloc de feina habitual, per tal que aporti a la persona en pràctiques el suport que sigui necessari perquè  pugui clarificar els seus interessos, possibilitats i elecció vocacional.

 

Accés (+)

 

  

 

XERRADES PER A FAMÍLIES I ALUMNES

 

Oferim a les famílies i els alumnes tallers i sessions informatives per informar-les sobre la realitat educativa i professional a fi de facilitar-los la tasca de col·laboració i participació i poder donar suport a les decisions acadèmiques dels fills i filles.

 

Més informació (+)

Demana'n més informació (+)

ON ÉS EL CUC?

C/ de la Ginesta 7
07181  Bendinat- Calvià

Telèfon: 971 40 20 68

Adreça electrònica:

cuc@calvia.com

HORARI CUC

- De dia 6 de juliol a dia 31 d'agost: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

FESTIU: divendres 24 de juliol

 

Tweets de CUC @CUCalvia
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ajuntament de Calvià - Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià Centre Universitari de Calvià C/ de la Ginesta, 7- 07181 Bendinat Tel: 971 40 20 68