BRÚIXOLA EDUCATIVA

  

 

ORIENTACIÓ ACADÈMICA INDIVIDUAL 

 

El CUC ofereix un servei d'orientació psicopedagògica individual per tractar els temes que més preocupen els estudiants de cara a elegir els seus estudis postobligatoris o professió.

 

Més informació (+)

EL VIATGE ÉS UNA EXCUSA

 

És una activitat destinada a l'alumnat de 4t d'ESO dels IES del municipi de Calvià en horari lectiu.

Es pretén lliurar eines que ajudin els alumnes en la presa de decisions relacionades amb l'elecció de la continuïtat dels seus estudis, posant èmfasi en l'autoconeixement dels interessos, valors i capacitats.

També s'ofereix informació pràctica sobre l'accés a estudis superiors.

 

CUCORNER

 

Són tallers destinats a estudiants de 1r de batxillerat dels IES del municipi en horari lectiu.

Es distribueixen en quatre espais pels quals l'alumnat va rotant i tenen com a objectiu compartir informació útil sobre l'accés a estudis superiors, autoconeixement, desenvolupament de competències i experiències d'educació no formal (voluntariat europeu).

 

 

 

 

 

JORNADA D'ORIENTACIÓ VOCACIONAL

 

A partir de taules rodones, estands i panells informatius, experiències de joves universitaris i professionals de diverses àrees, els estudiants de 4t d'ESO podran informar-se i resoldre dubtes sobre qüestions dels estudis o professions que els motivin.

 

Més informació (+)

 

 

 

 PRÀCTIQUES VOCACIONALS

 

Consisteixen a oferir als estudiants i les estudiants de 4t d’ESO i 1r de batxillerat la possibilitat de viure una experiència real dins el món laboral, amb professionals de diferents camps, mitjançant l'observació d'un expert de la professió en el seu lloc de feina habitual, per tal que aporti a la persona en pràctiques el suport que sigui necessari perquè  pugui clarificar els seus interessos, possibilitats i elecció vocacional. (+)

  

 

XERRADES PER A FAMÍLIES I ALUMNES

 

Oferim a les famílies i els alumnes tallers i sessions informatives per informar-les sobre la realitat educativa i professional a fi de facilitar-los la tasca de col·laboració i participació i poder donar suport a les decisions acadèmiques dels fills i filles.

 

Més informació (+)

Demana'n més informació (+)

ON ÉS EL CUC?

C/ de la Ginesta 7
07181  Bendinat- Calvià

Telèfon: 971 40 20 68

Adreça electrònica:

cuc@calvia.com

HORARI CUC

 

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 20 h

 

Dissabtes i diumenges de 9 a 14 h i de 16 a 20 h

 

FESTIU: DIA 24

Tweets de CUC @CUCalvia
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ajuntament de Calvià - Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià Centre Universitari de Calvià C/ de la Ginesta, 7- 07181 Bendinat Tel: 971 40 20 68