AULA MENTOR

Es tracta d'un recurs de formació no reglada a través del qual pots triar entre més de 160 cursos a distància, i que es caracteritza per tenir la matrícula oberta tot l'any (excepte l’agost) i totalment flexible pel que fa a l’horari.

 

A través d’aquesta plataforma virtual, tu, com a alumne, i els tutors i tutores compartiu informació i interactuau. Tu has de fer una sèrie d'activitats que seran avaluades pel teu tutor o tutora. Al final, i una vegada aprovades totes les activitats, es farà un examen presencial, que tendrà lloc al CUC, i que donarà lloc, en cas que s’aprovi, a l’expedició d’un certificat d’aprofitament expedit pel Ministeri d'Educació.(+)

 

Matrícula

La matrícula dels cursos està oberta tot l'any, excepte el mes d'agost.

 

Durada

- De cada curs se certifiquen un nombre determinat d'hores.

- No hi ha un calendari de lliurament d'exercicis, sinó que com a alumne marques el teu ritme. En dos mesos hi ha temps de finalitzar els cursos. Igualment no hi ha data màxima de finalització de curs, encara que es recomana fer-lo en un màxim de 3 o 4 mesos.

 

Preu de la matrícula inicial

El preu de la matrícula inicial és de 48 €, que equival a dos mesos de matrícula (60 dies). En cas que hagis de renovar la matrícula, el preu és de 24 €.

 

Requisits

Estar cursant o haver fet algun tipus de formació en els darrers quatre anys, com poden ser estudis de cicles formatius, estudis universitaris, cursos, idiomes, màsters, etc.

Disposar del material necessari per fer el curs (ordinador, ordinador portàtil, programari, etc.)

 

Consulta de cursos

Accedeixes a la pàgina d'Aula Mentor i podràs consultar-hi tots els cursos, el seu contingut i hores certificades.(+)

 

Formalització matrícula

Amb caràcter previ a la matrícula, acordam un dia per mostrar el funcionament de la plataforma virtual. Si vols més informació o matricular-te contacta amb nosaltres.

 

Material de consulta:

-Funcionament (+)

-Convocatòria de cursos d'Aula Mentor dins el marc de la formació permanent de professorat 2017/2018 (+)

 

Demana'n més informació (+)

ON ÉS EL CUC?

C/ de la Ginesta 7
07181  Bendinat- Calvià

Telèfon: 971 40 20 68

Adreça electrònica:

cuc@calvia.com

HORARI DE JULIOL

 

De l'1 al 10 de dilluns a diumenge:

de 9 a 14 h i de 16 a 21 h

 

De l'11 al 31 de dilluns a divendres:

de 9 a 14 h

Tweets de CUC @CUCalvia
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ajuntament de Calvià - Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià Centre Universitari de Calvià C/ de la Ginesta, 7- 07181 Bendinat Tel: 971 40 20 68