AULA MENTOR

És un recurs de formació no reglada a través del qual pots triar entre més de 160 cursos a distància, i que es caracteritza per tenir la matrícula oberta tot l'any (excepte l’agost) i per ser totalment flexible pel que fa a l’horari.

 

A través d’aquesta plataforma alumnes i tutors comparteixen informació i interactúen. S'han de fer una sèrie d'activitats que seran avaluades pels tutors. Al final, i una vegada aprovades totes les activitats, es farà un examen presencial al CUC que donarà lloc, en cas que s’aprovi, a l’expedició d’un certificat d’aprofitament per part del Ministeri d'Educació.(+)

Matrícula

La matrícula dels cursos està oberta tot l'any, excepte el mes d'agost.

 

Durada

- De cada curs es certifica un nombre determinat d'hores.

- No hi ha un calendari de lliurament d'exercicis, sinó que com l'alumnat marca el seu ritme. En dos mesos hi ha temps de finalitzar els cursos. Igualment no hi ha data màxima de finalització de curs, encara que es recomana fer-lo en un màxim de 3 o 4 mesos.

 

Preu de la matrícula inicial

El preu de la matrícula inicial és de 48€, que equival a dos mesos de matrícula (60 dies). En cas que hagis de renovar la matrícula, el preu és de 24€.

 

Requisits

- Estar cursant o haver fet algun tipus de formació en els darrers quatre anys, com ara estudis de cicles formatius, estudis universitaris, cursos, idiomes, màsters, etc.

- Disposar del material necessari per fer el curs (ordinador, ordinador portàtil, programari, etc.).

- Haver participat en una sessió informativa (Inscripció prèvia)

 

Consulta de cursos

Es poden consultar tots els cursos, el seu contingut i les hores certificades a través de la pàgina d'Aula Mentor.(+)

 

Formalització de la matrícula

Amb caràcter previ a la matrícula, acordam un dia per mostrar el funcionament de la plataforma virtual. Si es vol més informació o fer la matrícula s'ha de contactar amb nosaltres.

 

Material de consulta

- Funcionament (+)

- Convocatòria de cursos d'Aula Mentor dins el marc de la formació permanent de professorat 2018-2019 (+)

Demana'n més informació (+)

ON ÉS EL CUC?

C/ de la Ginesta 7
07181  Bendinat- Calvià

Telèfon: 971 40 20 68

Adreça electrònica:

cuc@calvia.com

HORARI DE MARÇ

Com a mesura de prevenció per a la conteció del COVID-19, les instal·lacions del CUC romandran tancades fins a nou avís. 

 

Tweets de CUC @CUCalvia
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Ajuntament de Calvià - Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià Centre Universitari de Calvià C/ de la Ginesta, 7- 07181 Bendinat Tel: 971 40 20 68